Urmărește emisiunea live
Tânăr de 19 ani, reţinut pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. A lovit mortal cu o mașină neîmatriculată un motociclist, pe un drum din Giurgiu
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi ucidere din culpă.

Un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa alcoolului și fără permis de conducere s-a urcat la volan și a acroşat un bărbat de 42 de ani care se deplasa pe un scuter electric. După impact, conducătorul scuterului a decedat. 

„Poliţiştii giurgiuveni au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier. Din primele cercetări, a reieşit faptul că, un tânăr, de 19 ani, din localitatea Chiajna, judeţul Ilfov, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Palanca, din localitatea Bolintin Vale, ar fi acroşat un bărbat, de 42 de ani, care se deplasa cu un scuter electric şi, ulterior, ar fi părăsit locul accidentului. În urma producerii evenimentului rutier, bărbatul rănit a decedat”, se menționează într-un comunicat de presă, remis de IPJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

Nu după mult timp de la producerea evenimentului rutier, poliţiştii au depistat conducătorul autoturismului, la ieşire din localitatea Bolintin Vale. Tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0, 21 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat.

În plus, din verificări a rezultat faptul că autoturismul condus nu era înmatriculat. Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, tânărul de 19 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului şi ucidere din culpă, a fost reţinut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propunere de arestare preventivă.

VEZI ȘI: Tânăr de 18 ani, lovit mortal de maşină pe un drum judeţean din Prahova. Şoferul era beat şi drogat

Un băiat de 18 ani a fost lovit mortal de o maşină pe DJ 101F, în satul Ciupelniţa, comuna Dumbrava, judeţul Prahova. 

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică seară, că în localitatea amintită s-ar fi produs un accident rutier cu victimă.

"Din primele cercetări de la faţa locului a reieşit faptul că, un bărbat, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DJ 101F, în satul Ciupelniţa, comuna Dumbrava, la un moment dat ar fi acroşat un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa pe marginea drumului, după care ar fi părăsit locul accidentului", arată sursa citată, conform Agerpres.

Tânărul a fost dus la spital, dar nu a supravieţuit şi a murit luni dimineaţă. Şoferul vinovat are 24 de ani, este din comuna Dumbrava, iar la momentul producerii accidentului avea 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/tanar-de-18-ani-lovit-mortal-de-masina-pe-un-drum-judetean-din-prahova-soferul-era-beat-si-drogat_918661.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel