Tamaș, după FC Voluntari - UTA Arad: Sărbători fericite! Am plecat la şpriţ! - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Tamaș, după Voluntari - UTA: Sărbători fericite! Am plecat la şpriţ!
Tamaș, după Voluntari - UTA: Sărbători fericite! Am plecat la şpriţ!
FC Voluntari a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin David Miculescu (16), pe contraatac, după ce arădenii marcaseră un singur gol în precedentele lor şapte partide. Slovacul Adam Nemec (45) a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză, iar Marius Briceag (76) a marcat golul victoriei, cu un şut din voleu.


UTA a ajuns la opt etape consecutive fără victorie, patru egaluri şi patru eşecuri. FC Voluntari e neînvinsă de şapte etape, în care are trei victorii şi patru egaluri. În meciul tur scorul a fost de 2-0 pentru UTA Arad.

Gabriel Tamaș, declarația anului în Liga 1

FC Voluntari încheie anul 2021 pe un nesperat loc 3. Acest fapt l-a făcut pe Gabriel Tamaș extrem de fericit. "Sărbători fericite, multă sănătate, am plecat frumos la un șpriț! Pa!", a declarat zâmbind Tamaș, după meci.

VIDEO


FC Voluntari - AFC UTA Arad 2-1 (1-1), Stadion Anghel Iordănescu - Voluntari
Au marcat: Adam Nemec (45), Marius Briceag (76), respectiv David Miculescu (16).
Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica); arbitri asistenţi: Alexandru Filip (Constanţa), Mihăiţă Necula (Bucureşti); arbitru de rezervă: Andrei Moroiţă (Ploieşti)
Observatori: Cristian Nica (Ploieşti) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF.

Gabriel Tamaş, preşedintele jucător al FC Voluntari

Amintim faptul că Gabriel Tamaş a fost numit în funcţia de preşedinte al clubului FC Voluntari, în luna iunie.

'Gabriel Tamaș - Președintele FC Voluntari!

Conducerea Clubului FC Voluntari ,formată din membrii Consiliului de administrație, a decis astăzi numirea lui Gabriel Tamaș în funcția de președinte al clubului.

În vârstă de 37 de ani, Gabi Tamaș este unul dintre cei mai experimentați jucători de fotbal din România.Cu 66 meciuri în naționala României și peste 100 de prezențe în trei dintre campionatele de top ale Europei, numirea acestuia în dublă functie, de președinte-jucător, va reprezenta un atu semnificativ pentru echipa noastră în viitorul sezon.

Conducerea clubului va fi astfel formată din trio-ul Gabriel Tamaș - Bogdan Bălănescu - Bogdan Niculaie.Domnul Ioan Andone ,o figură emblematică a sportului românesc , va prelua o funcție pe măsura experienței impresionante a domniei sale, cea de președinte al Consiliului consultativ al sportului la nivelul orașului Voluntari.

Mult succes, tuturor!Mult succes, Gabi! Suntem ferm convinși că veiaduce performanță în domeniul administrativ, așa cum ai adus și vei mai înregistra pe teren!', transmitea la acea vreme FC Voluntari. pe pagina de Facebook a echipei.

Gabriel Tamaș, 67 de selecții și 3 goluri pentru echipa națională a României

Pe data de 3 iunie 2021, imediat după câștigarea barajului, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, i-a făcut o propunere lui Gabriel Tamaș să fie președinte, dar și jucător.

După aventura la echipa din Liga a 2-a, Universitatea Cluj-Napoca, Gabriel Tamaș a semnat în luna februarie cu FC Voluntari. De asemenea, Gabriel Tamaș are 67 de selecții și 3 goluri pentru echipa națională a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel