Tamara Buciuceanu a murit. Reacția Teatrului Național din București
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Teatrul Naţional din Bucureşti a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, după moartea actriței Tamara Buciuceanu-Botez. 

Teatrul Naţional din Bucureşti a transmis un mesaj pe Facebook în memoria actriţei Tamara Buciuceanu, care a murit marţi la vârsta de 90 de ani, scrie Agerpres.

"Începând de ieri, ştim că Tamara Buciuceanu Botez a plecat să se reîntâlnească cu Raluca Zamfirescu şi Aimee Iacobescu, cu Mihai Fotino şi Victor Moldovan, dar şi cu Alice Caracostea, şi cu regizorul Ion Cojar. Cu toate acestea, astăzi, ca şi mâine de altfel, stăruim, vom stărui în aşteptare... Drum lin printre stele, acolo unde este nu doar locul îngerilor, ci şi al marilor actori! Şi permiteţi-ne, mare Doamnă a Comediei româneşti, să mai zăbovim o vreme în aşteptarea noastră... de dincolo de Arlechin", se arată în postarea TNB.

Teatrul Naţional aminteşte de spectacolul "Aşteptând la Arlechin", în care Tamara Buciuceanu a interpretat rolul Deirdre O'Malley şi care a avut peste 100 de reprezentaţii.

"Undeva, dincolo de Arlechin... exista, ca o promisiune nerostită, speranţa că vom revedea la rampă suita de mari actriţe, în frunte cu Tamara Buciuceanu Botez, distribuită în Deirdre O'Malley - unul din principalele personaje ale piesei lui Noel Coward, 'Aşteptând la Arlechin'", mai scrie TNB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel