Talpan, mesaj către Becali după verdict: NU mai negociem nimic cu el!
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Florin Talpan i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali, după ce Clubul Sportiv al Armatei a câștigat procesul cu FCSB în ceea ce privește numele "Steaua București".

Colonelul și juristul CSA nu vrea să audă de o negociere a prejudiciului de 37 de milioane de euro pe care clubul din Liga a 4-a i-l cere lui Gigi Becali pentru că a folosit marca Steaua ilegal din 2004 până în 2014. Un termen în acest dosar va avea loc pe 9 mai.

"Eu mi-am făcut treaba pe linia mea juridică. Având în vedere că domnul Becali a fost de rea credință, din punctul meu de vedere nu se mai poate negocia nimic cu dânsul! Unii oameni doar au vrut să profite de acest brand pentru a obține bani.

Pe data de 9 mai are loc un nou termen în dosarul în care noi am cerut recuperarea prejudiciului. E un termen de judecată. Vom încerca să recuperăm întreg prejudiciul. N-aș putea să vă spun exact cam cât ar mai dura acest dosar la Tribunalul București. Cei de la FCSB ori se fac că nu înțeleg, ori nu cunosc codul de procedură civilă", a declarat Talpan la Telekom Sport, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel