Talpan cere EXCLUDEREA FCSB din Liga I: Notificare către FRF
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Talpan cere excluderea echipei finanțate de Gigi Becali, FCSB, din Liga I.

"E o zi aniversară, secţia de fotbal va funcţiona atunci când lucrurile vor merge foarte bine. Am mai câştigat un proces cu clubul finanţat de George Becali şi sunt foarte fericit. Eu mi-am spus punctul de vedere, îmi doresc ca această echipă, CSA Steaua, să înceapă din Liga I, pentru că George Becali a luat fraudulos această echipă şi locul CSA Steaua este în Liga I. Eu de aici văd că trebuie să plecăm. Să nu uităm că această echipă, FCSB, nu este afiliată la FRF, nu a fost afiliată niciodată. 

Nu ştiu cum şi-a desfăşurat meciurile în campionat. E am formulat o notificare către FRF, rămasă fără rezultat. Eu am avut mandat din partea clubului acolo şi mi se părea normal ca FRF să răspundă. Pentru că eu sunt juristul clubului şi am formulat acea notificare din punct de vedere legal. FRF trebuie să răspundă pentru ca toţi suporterii să ştie adevărul", a spus Talpan, potrivit Dolce Sport.

Întrebat care sunt şansele ca echipa să plece din Liga I: "Sunt foarte mulţi oameni de bună credinţă şi nu vorbesc doar din dorinţa de a mă afla în treabă. Nu ştiu dacă va fi un proces, de ce un proces? Echipa lui Gigi Becali nu ar trebui să evolueze în Liga I. FRF trebuie să dispună măsurile legale care se impun. Nici LPF nu a răspuns".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel