Data actualizării:
Data publicării:

Talentele ascunse ale lui Mircea Badea. A făcut și reclame. "Toată lumea a râs. Unul dintre proiectele mele eșuate"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Mircea Badea a creat, la un moment dat, și reclame.

Se pare că realizatorul TV Mircea Badea are talente ascunse despre care puțină lume știe. Jurnalistul a povestit în cadrul emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN că, în trecut, a scris câteva reclame. Din păcate, însă, acestea nu au ajuns să fie difuzate la TV. 

"Da, am scris câteva reclame "de sertar", pentru că nu au fost înfăptuite. Din fericire...  (...) Au fost câteva contribuții absolut minore care nu s-au regăsit după aceea în marile producții foarte reușite", spus Mircea Badea.

Mircea Badea: Trebuia să creez un text pentru o reclamă la un pate de ficat

 

"La un moment dat, acum foarte, foarte mulți ani, o agenție de publicitate a părut că vede în mine potențial, sau aptitudini în domeniu, și trebuia să creez un text pentru o reclamă la un pate de ficat. Iar eu mi-am imaginat că intră un cetățean într-un magazin și întreabă: 

- Pate aveți? 

- Da! 

- E de porc? 

- Nu, e foarte bun! 

Toată lumea a râs, toată lumea a spus că sună foarte bine, dar nu se face. Acesta a fost unul dintre proiectele mele eșuate. Cumva m-am și descurajat, nu am mai continuat pe linia aceasta a creativității", a mai spus Mircea Badea râzând. 

Youtube video image

Mircea Badea, într-o reclamă cu mama lui

 

Totuși, deși reclamele sale nu au fost difuzate, realizatorul TV a jucat de-a lungul timpului în diferite reclame TV, în unele chiar alături de membrii familiei. În 2015, de exemplu, Mircea Badea a fost protagonist într-o reclamă care promova un nou site de la Antena Group, lajumate.ro. În reclamă, Mircea Badea, aflat la un poligon de tir, aude la televizor o reclamă pentru site-ul lajumate.ro unde se vând cele două scaune pe care realizatorul TV a făcut șpagatul. El își sună repede mama și îi spune: "Ce faci, mamă, îmi vinzi scaunele?".

"Am jucat și cu mama și cu tata. Chiar și cu nepoata mea", a mai spus Mircea Badea în cadrul emisiunii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel