Takeoff din trupa Migos a fost ucis la vârsta de 28 de ani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Rapperul a fost cunoscut pentru mai multe hituri, precum Versace și Bad și Boujee, alături de colegii Quavo și Offset, din trupa Migos.  

Takeoff, un membru al trupei Migos, coleg cu rapperii Quavo și Offset, a murit, relatează TMZ. 

Rapperul în vârstă de 28 de ani, pe numele real Kirshnik Khari Ball, a fost împușcat mortal pe o pistă de bowling din Houston,  în jurul orei 2:30 AM (ora din Houston, SUA);

Takeoff a fost declarat mort la fața locului. Alte două persoane din incintă au fost împușcate și transportate la spital. Quavo, prezent la fața locului, a scăpat nevătămat.

Pe Twitter, prietenii și admiratorii i-au adus un omagiu regretatului rapper. „Îmi amintesc că Takeoff a fost un tip foarte cu picioarele pe pământ”, a scris boxerul Chris Eubank Jr. „Nu pot să cred că trebuie să spun asta din nou despre o altă tânără vedetă de culoare ucisă fără motiv, ceva chiar trebuie să se schimbe în industrie."

Takeoff s-a născut în Lawrenceville, Georgia, în 1994. A început să cânte cu Quavo și Offset, unchiul și, respectiv, vărul său, în 2008 sub numele colectiv Polo Club. În 2011, trio-ul a lansat Juug Season, mixtape-ul lor de debut ca Migos.

În 2013, Migos a lansat Versace, primul lor hit mainstream. Piesa s-a remarcat pentru popularizarea cadenței la foc rapid, ceea ce s-a transformat într-o semnătură a trupei – a fost în cele din urmă remixată de rapperul canadian Drake, care a continuat să aibă o asociere de lungă durată cu toți cei trei membri ai grupului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel