Tactică folosită de Clotilde Armand pentru a ”scăpa” de presă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand
Primarul Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, s-a întors din concediu. 

Clotilde Armand a revenit la Primăria Sectorului 1, după perioada de concediu. 

„S-a întors după un concediu prelungit. Nu și-a găsit timp să răspundă jurnaliștilor la multe întrebări, evident legate de situația curățeniei din sector”, a zis Maria Coman, miercuri după-amiază, la Antena 3.

Ulterior, a fost difuzată o filmare cu primarul Clotilde Armand și Cristi Popovici, reporter Antena 3. 

„Vă întâlniți, astăzi, cu cei de la Romprest?”, a fost întrebată Clotilde Armand. 

Niciun răspuns din partea primarului.

După ce a închis telefonul, i-a spus reporterului: „Două secunde...”

„Aveți întâlnire cu cei de la Romprest astăzi? Reușiți să puneți capăt scandalului gunoaielor?”, a insistat Cristi Popovici. Nu a primit niciun răspuns. 

„Nu vorbea cu nimeni doamna primar. Și-a verificat telefonul pentru a scăpa de noi. O tactică pe care a mai abordat-o și în trecut pentru a nu discuta cu presa”, a zis, ulterior, Cristi Popovici. 

1. -imagine fara descriere- (clotilde_armand_antena3_reporter1_75120900.jpg)

2. -imagine fara descriere- (clotilde_armand_antena3_reporter2_63666000.jpg)

Amintim că, recent, primarul Sectorului 1 din București, Clotilde Armand, a anunțat că va fi instituită din nou starea de alertă dacă societatea de salubrizare nu își va îndeplini obligațiile. Reacția a venit la puțin timp după ce prefectul Capitalei a anunțat că nu va prelungi starea de alertă în Sectorul 1.

„Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi (n.r. luni) la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1, iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipial de salubrizare”, a declarat Clotilde Armand.

A spus că starea de alertă poate fi din nou impusă dacă societatea de salubrizare nu își face treaba.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, luni, că nu va prelungi starea de alertă în Sectorul 1, cerută de primarul Clotilde Armand, pentru că situația din teren arată că salubrizarea este, în acest moment, bună și nu se mai impune o asemenea măsură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel