Sylvia s-a hotărât! Vrea copil! Ce fel de nuntă își dorește!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
La 34 de ani, Sylvia consideră că a venit momentul să devină mamă. Se gândește din ce în ce mai des că ar trebui să facă un copil. 

Artista are o relație stabilă, de 6 ani, cu iubitul său Dragoș Udeanu, așa că nu are de ce să mai aștepte. Își dorește doar să termine cursul de yoga început în aprilie, care durează până în luna septembrie, și care vine ca o completare a cunoștințelor acumulate la modulele de dezvoltare personală.

(oar_w460)

(oar_w460)

“In relația de cuplu sunt foarte bine, am fost cerută în căsătorie dar nu mă grăbesc cu nunta. Nu este o prioritate, suntem de 6 ani împreună. Recunosc însă că amândoi ne dorim un copil. Aștept să termin cursul de yoga pe care mi-am dorit să-l fac de ceva timp și care durează până în septembrie. Dacă aș fi rămas însărcinată între timp, nu aș mai fi putut să duc această dorință la bun sfârșit. După aceea, dacă se va întâmpla, copilul va fi binevenit!”, spune artista.

(oar_w460)

Cât despre nuntă, Sylvia lămurește pentru DC News de ce aceasta nu este o prioritate.

“Prin prisma meseriei cânt la foarte multe nunți, în plus am fost și invitată la multe nunți. Când văd cât se stresează oamenii și câți bani cheltuie și jumătate dintre invitați stau afară, la țigară, nu mai văd sensul…Parca mirii nu fac nunta pentru ei, ci pentru invitații care vin la nuntă. Este un stres la care nu vreau să mă supun momentan. 

Aș vrea să fac altfel de nuntă, nu una tradițională! Parcă aș lua 10 oameni cu mine și aș pleca undeva, mi-aș lua o rochie de mireasă care să-mi placă și în care să mă simt bine și atât! Mi-aș dori ceva intim și romantic și fără prea multă agitație!”, a mai adăugat Sylvia, care pe lângă muzică, își dorește să devină și instructor de yoga. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel