Urmărește emisiunea live
SUV Fest 2021, la Ciolpani: Două zile de test drive și distracție
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
În perioada 24-25 iulie, va avea loc, la Ciolpani, SUV Fest 2021, un amplu eveniment dedicat proprietarilor de SUV-uri și nu numai. 

SUV Fest este un eveniment care își propune să aducă mai aproape de potențialii clienți cele mai noi și interesante oferte ale importatorilor auto români. Și nu doar pe hârtie, ci față în față și nu doar static, ci cu sesiuni complete de test-drive, desfășurate pe traseele complexului TCS Racing Park, din Ciolpani.

Gândit ca o experiență completă, evenimentul propune o expoziție auto, o zonă de test drive, unde se poate testa SUV-ul preferat, o pistă pentru bicicliști, loc de joacă pentru copii, mâncare savuroasă de la cele mai apreciate food truck-uri și muzică bună. 

Întinse pe o suprafață de circa 30.000 de metri pătrați, circuitele de la TCS Racing Park, sunt  proiectate  să convingă fiecare potențial client de SUV de calitățile mașinilor testate, dar si de abilitățile șoferului de a aborda corect trasee pe teren accidentat. De altfel, aceste trasee sunt desenate și construite de o echipă de profesioniști cu peste 20 de ani de experiență în evenimente și trasee off-road.

Evenimentul poate reprezenta și obună oportunitate de relaxare pentru mulți, SUV Fest fiind organiat la doar 30 kilometri de București. Zona va include și un food court, o zonă de activități pentru copii și piste pentru biciclete.

La locul de joaca pentru copii vizitatorii vor se vor putea întâlni cu mascote, iar în zona zona de mâncare ei sunt așteptați de food truck-uri.

Doritorii se pot înscrie pe site-ul evenimentului SUV Fest pentru a-și rezerva testul cu mașina care îi interesează: Audi, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Suzuki și Toyota SUV-uri, dar și câteva modele off-roader, toate vor fi disponibile. 

Accesul la eveniment este gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel