Sute de pastile de ecstasy şi amfetamină - găsite în casa unui bărbat
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Ecstasy
Ecstasy
Sute de pastile de ecstasy, amfetamină şi cannabis găsite în urma unor percheziţii efectuate de DIICOT în municipiul Marghita. 

La data de 3 iunie 2019, procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea au efectuat două percheziţii pe raza municipiului Marghita,la domiciliul şi reşedinţa inculpatului A. Z. L., în vârstă de 40 de ani, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate 366 de pastile de ecstasy, 622 de comprimate cu amfetamină, 80 de grame de canabis, 28,8 de grame de rezină de canabis, un cântar de precizie, 4 telefoane mobile, 31.540 de lei, precum şi 58.900 de ţigarete nemarcate legal, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel