Sute de oameni, în Mamaia, fără mască şi fără distanţare. Corina Martin, prima declarație în controversa momentului
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 21 iun 2020, 11:09
WhatsApp
Mamaia
Mamaia
Sâmbătă seara, sute de turişti de pe litoral s-au înghesuit la o horă în stațiunea Mamaia, fără a respecta normele de distanţare şi fără a purta mască. Imaginile au stârnit revoltă în spaţiul public. 

"Dacă imaginile au fost surprinse în exterior, nu e problemă. Acolo nu se poartă mască. Astea sunt normele, ce să facem? Am avut o întâlnire oficială cu hotelierii, restaurantele şi Protecţia Consumatorului, s-a discutat foarte limpede. Nu putem fi noi, operatorii, traşi la răspundere, pentru că un om nu poartă mască. Nu poţi amenda un operator pentru că omul nu respectă regulile.

Fiecare ştie dacă vrea să se păzească de ceva, dacă îi este sau nu teamă. Nu avem cum să comentăm lucrurile astea, să le transformăm în situaţii generale care să stopeze turismul din România", a declarat Corina Martin, preşedintele FAPT, pentru DC NEWS. 

Jurnalistul Radu Tudor a tras un semnal de alarmă după ce a văzut imaginile. 

„Cu astfel de imagini, vă spun sincer: senzația mea este că ceea ce urmează va fi extrem de complicat pentru România. S-a făcut praf toată performanța noastră de a ține sub control evoluția noului coronavirus. Și acum îmi explic de ce avem o creștere.

Asta este România! De fiecare dată se întâmplă la fel: reușim pentru început să ne comportăm bine și, la final, facem totul praf. Imaginile din Mamaia sunt absolut șocante!”, a comentat Radu Tudor.

VEZI ŞI Imagini GROAZNICE din Mamaia. Lui Radu Tudor nu-i vine să creadă! / FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?