Data actualizării:
Data publicării:

Sute de case afectate de grindină: Acoperișuri distruse, geamuri sparte, copaci smulși - ISU Bistrița

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
În contextul avertismentului de fenomene meteorologice periculoase de tip COD ROȘU din Bistrița-Năsăud, autoritățile anunță pagubele suferite de populație în urma averselor.

„În contextul avertizării de fenomene meteorologice periculoase imediate COD ROȘU emisă pentru mai multe localități din județul Bistrița-Năsăud, ce a vizat grindină de mari dimensiuni, vijelie cu rafale de peste 90 km/h, în localitatea Săsarm au fost afectate de grindină aproximativ 240 gospodării.
 
Pagubele constau în acoperișuri imobile (case și anexe) afectate total sau parțial, geamuri sparte (inclusiv la biserica din localitate), copaci smulși din rădăcini, izolații exterioare perforate de grindina.

Pompierii salvatori bistrițeni sunt la datorie și derulează misiuni în sprijinul autorităților locale și cetățenilor afectați, pentru  înlăturarea efectelor generate de manifestarea  fenomenelor de vreme rea. 

Important de menționat este că nu au fost înregistrate victime”, se arată în comunicatul transmis de ISU Bistrița-Năsăud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel