Susținere de la Univers pentru ZODII! Până în 2035, viața ta va fi complet diferită
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Conjuncția Jupiter - Neptun, din aprilie 2022, este un eveniment rar, care se întâmplă o dată la 13 ani, şi care schimbă radical lumea aşa cum o cunoaştem. 

„Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În  toate direcţiile ne vom duce şi nu vom mai şti în cine să credem. Fie că ai Peşti sau nu în astrogramă, în primul rând vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Jupiter - Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Jupiter - Neptun e bun pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Jupiter - Neptun în Peşti va schimba tot ce ştim despre credinţă. Dacă ţi-ai pus problema că vrei să schimbi religia, că vrei şi alte culturi, conjuncţia te ajută, ai toată susţinerea Universului. Dar chiar şi aşa, ai grijă în momentul în care găseşti un guru, un pastor, un preot care să promită mai mult decât este cazul. Grijă mare, grijă cu cine vorbeşti!

(...) Dacă te decizi să devii psiholog, preot, guru, consilier, nu uita că mai întâi trebuie să te vindeci tu ca să poţi să îi vindeci pe ceilalţi. (...) Poate vrei să joci în filme, poate vrei să scrii o carte, e minunat în jurul datei de 12 aprilie. Atunci ai putea să schimbi lumea dacă îţi propui acest lucru. Peştii au legătură cu transmiterea, cu propagarea. Se schimbă ideea de tehnologie, se schimbă ideea de mers la cinema, ideea de fotografie. Tot ce ţine de realitatea virtuală, lumea paralelă, se va schimba, pentru că peştii vorbesc de evadarea din lumea în care trăim. Perioada ce vine e prielnică pentru evadare”, a mai spus Daniela Simulescu.

„Veţi auzi de mulţi oameni care dintr-o dată renunţă la tot şi merg să îi salveze pe alţii. De fapt, vor căuta să se salveze pe sine. Una dintre tematicile principale va fi salvarea”, a mai zis Daniela Simulescu.

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel