Suspendare Iohannis. Ce ar face Pleșoianu: NU glumesc!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu
Liviu Pleșoianu, într-un mesaj publicat joi, 13 decembrie, pe Facebook, a făcut precizări despre o suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

„Este absolut evident că nu poți avea o colaborare, fie ea și strict instituțională, cu Insul Bizar. În ce îl privește, cred că e profund greșită orice atitudine care are la bază premisa integrității structurale și funcționale a mansardelor sale. Ca atare, singurul lucru pe care l-aș face fără să clipesc în relație cu Insul Bizar ar fi acela de a-l suspenda de exact atâtea ori cât e nevoie”, a scris, pe contul de Facebook, Liviu Pleșoianu, precizând totodată că „l-aș suspenda fără nicio ezitare EXACT înainte de Summit-ul de la Sibiu din mai 2019, pe care i-l face cadou Juncker cu doar câteva luni înaintea alegerilor prezidențiale!”.

VEZI ȘI: Pleșoianu pune degetul pe rană. Ce plan are: Merg până la capăt!

„Nu glumesc. Eu exact asta aș face!”, a punctat Liviu Pleșoianu, adăugând: „nu ai cum altfel, iar faptul de a nu fi Președintele României EXACT în timpul Summit-ului de la Sibiu ar fi o absolut necesară măsură de retorsiune față de toate acțiunile delirante”.

VEZI ȘI: Pleșoianu, scrisoare deschisă. Întrebare pentru Iohannis


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel