Suspectul jafului de la un cazino din Caracal, care a fugit de sub ochii polițiștilor, dat în urmărire națională
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Suspectul jafului de la o sală de jocuri de noroc din Caracal a fost dat în urmărire națională.

Bărbatul bănuit că a amenințat angajata unei săli de jocuri din Caracal cu o sticlă spartă și a furat 9.000 de lei este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră, au anunțat polițiștii din Olt. Acesta este căutat după ce a fugit din sediul Poliției Caracal, scrie Mediafax. 

Potrivit IPJ Olt, bărbatul se numește Voinea Ionuț Viorel și a fost dat în urmărire generală și în consemn la frontieră, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare preventivă.

„Acesta este bănuit că, în dimineață zilei de 24 noiembrie a.c., ar fi sustras suma de aproximativ 9.000 de lei, după ce ar fi amenințat casiera unei săli de jocuri de noroc pentru a-i da banii respectivi din seif", au anunțat reprezentanții Poliției.

Poliția face apel și la populație

Cei care pot furniza informații despre persoana căutată sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție sau să sune la 112.

Potrivit poliției Olt, bărbatul bănuit de tâlhărie a fugit duminică din sediul Poliției Caracal. „Forțe sporite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt angrenate în activități de căutare. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a dispus verificări interne cu privire la modul de acțiune a polițiștilor responsabili", anunța IPJ Olt.

Surse din cadrul anchetei spun că bărbatul a amenințat casiera cu o sticlă spartă și ar fi reușit să fure 9.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel