Suspectul în cazul jurnalistei violate a fost reținut de polițiști
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Bărbatul suspectat că ar fi violat o ziaristă a unui post de radio a fost reținut, miercuri seara, în jurul orei 21:15. În prezent acesta se află  la Secția 4 de Poliție. 

Suspectul a fost prins pe Bulevardul Magheru și a fost dus la Secția 4 de Poliție din Capitală. Jurnalista violată a fost chemată la Poliție pentru a-l identifica pe bărbat într-o recunoaștere din grup.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, că a fost informat telefonic de ministrul de Interne, Radu Stroe, cu privire la existenţa unui suspect în cazul jurnalistei care a reclamat că a fost violată marţi, în Capitală, de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit în plină stradă. Ponta a arătat, la Antena 3, că, dacă în urma identificării, suspectul se dovedeşte a fi autorul faptei, Poliţia trebuie felicitată pentru operativitate.

 În timp ce se afla în zona Perla din cartierul Dorobanţi, tânăra în vârstă de 23 de ani a fost acostată de un bărbat necunoscut care a obligat-o să meargă pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi ameninţat-o cu un cuţit pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el. Incidentul s-a petrecut marți seară în jurul orei 17:00.

Jurnalista a spus anchetatorilor că cel care a supus-o la perversiuni sexuale avea un lanţ gros la gât şi avea tenul măsliniu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel