Suspectul crimei din Dâmbovița și-a recunoscut fapta (surse)
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Procurorii au început urmărirea penală împotriva unui afacerist turc, acuzat de uciderea unei femei găsite tranșată în apropierea autostrăzii București-Pitești, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN. Bărbatul este suspectat de omor și profanare de cadavre.

Conform surselor citate de Antena 3 CNN, afaceristul turc a recunoscut săvârșirea faptei. Audierile au avut loc vineri, când bărbatul acuzat de uciderea femeii a fost condus la sediul procuraturii.

Investigațiile efectuate până în prezent susțin că acesta ar fi comis crima, ar fi tranșat cadavrul și l-ar fi transportat pe câmp. În timpul audierilor, afaceristul turc a evidențiat dificultățile sale în ceea ce privește limba română, solicitând un translator. Ulterior, acesta a încercat să inducă în eroare procurorii, negând toate acuzațiile și aruncând vina asupra fostului iubit al femeii, susținând că acesta ar fi adevăratul criminal.

Potrivit unor surse, victima s-ar fi deplasat la o sală de jocuri de noroc în ziua de 6 martie, fiind surprinsă de camerele de supraveghere. Ulterior, femeia ar fi contactat atât afaceristul turc, cât și sora acestuia, fără a dezvălui însă detalii despre destinația sa sau persoana cu care se întâlnește.

Anchetatorii presupun că femeia ar fi fost ucisă între orele 17 și 21, iar cadavrul ar fi fost abandonat pe marginea autostrăzii în jurul orei 4 dimineața. Mașina suspectului turc a fost observată la acea oră pe traseul care duce spre autostrada București-Pitești.

Investigațiile continuă în vederea stabilirii întregului adevăr în acest caz îngrijorător, care a șocat opinia publică prin cruzimea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel