Surse - Mircea Diaconu, propus de Gabriela Firea la şefia ICR. Prima reacţie a fostului europarlamentar
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto Facebook Mircea Diaconu
Foto Facebook Mircea Diaconu
Actorul Mircea Diaconu, fost candidat la preşedinţie susţinut de ALDE şi PRO România, a reacţionat în exclusivitate pentru DCNEWS la zvonurile conform cărora ar fi fost propus de Gabriela Firea pentru şefia Institutului Cultural Român. 

"Eu treaba asta nu am aflat-o, iertaţi-mă. Mă îndoiesc că doamna Firea are astfel de feeling-uri pentru mine. Nu avem o relaţie care să justifice o asemenea părere a sa despre mine. Eu nu îmi doresc nimic, sunt la pensie şi vreau să stau liniştit, dacă se poate. Cert este că eu rămân independent, neafiliat, indiferent despre cine ar fi vorba. Nu ştiu absolut nimic despre această propunere, poate oricine să mă propună. 

Dacă mi se va propune să conduc Institutul Cultural Român, ar fi onorant, pentru că e zona mea. Eu de când am intrat în politică, am făcut doar politici culturale. Zic şi eu că asta e meseria mea, chiar dacă nu pare!", a declarat Mircea Diaconu în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Potrivit G4Media, Mircea Diaconu a fost propus la conducerea ICR de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, în ultima şedinţă de partid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel