Data publicării:

Surse - Diana Tache: Primii care își doresc ca Stelian Ion să plece sunt cei de la USR PLUS

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Stelian Ion
Sursă foto: Facebook Stelian Ion
Diana Tache a fost întrebată, la DCNewsTV, dacă, în opinia sa, Stelian Ion va fi schimbat din funcția de ministru al Justiției. 

„Nu aș vrea să mă arunc, ca să zic așa. Sursele mele spun, mi le asum, că deranjul este, în primul rând, din partea partidelor care l-au trimis acolo. Nu știu cum a ajuns domnul Stelian Ion ministru al Justiției pentru că, în mod categoric, primii care își doresc ca el să plece sunt cei de la USR PLUS”, a spus Diana Tache în cadrul emisiunii „Miercurea Neagră” de la DCNewsTV.

„De șase luni, aud doar din partea USR PLUS tot felul de reacții negative la adresa lui Stelian Ion”, a subliniat Diana Tache. 

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a declarat, recent, că simte o presiune împotriva sa, dar va face exact ceea ce crede că este corect pentru justiţie. El a primit mai multe critici, pentru că nu a desființat Secția specială pentru magistrați.  

Marea luptă din PNL, Clotilde Armand, Cîțu și pâinea, dar și alte subiecte la Miercurea Neagră

Youtube video image

 

Viitorul lui Cîțu după 25 septembrie. Diana Tache: Are acest to-do list scris

În timp ce Congresul Partidului Național Liberal bate la ușă, alegerile interne ale formațiunii politice s-au încheiat, însă calculele pentru voturile de la Congresul din data de 25 septembrie sunt departe de a se fi tranșat. 

Întrebată dacă, după Congresul PNL din 25 septembrie, Florin Cîțu „se va apuca să conducă și țara”, Diana Tache a spus că, în opinia ei, premierul „nici măcar nu știe ce face”.

„Eu cred că domnul Cîțu nici măcar nu știe ce face. Pare că are cumva un to-do list, dar e o listă... Știți, pe vremuri, vedeam un to-do list cumva scris de aceeași mână cu același pix. De data aceasta este un mixt de lucruri, scrise de mai multe persoane cu mai multe nevoi, indicate premierului Cîțu, cel mai puternic om din România”, a spus Diana Tache în cadrul emisiunii de miercuri de la DCNewsTV.

VEZI ȘI: Scandal voturi Sectorul 1. Diana Tache: Ei au o vină mai mare decât Clotilde Armand!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel