Surprize la job pentru Vărsător, mare oportunitate pentru Balanță. Previziuni complete pentru Gemeni, Rac, Leu, Berbec, Taur, Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, la DCNew și DCNewsTV, începând cu ora 9.00. Rămâneți alături de noi!

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Cauți confortul și disconfortul în același timp. Ai vrea ca viața să își continue cursul, dar te și plictisești foarte repede. 

Taur

Conjuncția lui Venus cu Lilith te va provoca pe tot parcursul zilei. Vei purta tot felul de discuții imprevizibile, pline de revelații. 

Gemeni

Deși vei regreta unele cheltuieli, nu este cazul să te judeci prea mult. Sigur banii respectivi se duc pe ceva folositor. 

Rac

Conjuncția Venus-Lilith îți oferă și magnetism, dar și momente în care te vei simți respins. Important este să înveți să te detașezi. 

Leu

Dacă ai de luat o decizie importantă, încearcă să nu o iei bazându-te pe intuiție, ci pe argumente concrete și clare. 

Fecioară

Oamenii dragi nu îți vor face pe plac, dar nu-i nimic! Astfel vei ajunge să cunoști fațete neștiute ale personalității tale. 

Balanță

Este o zi din punctul de vedere al carierei. Orice criză poate deveni cea mai mare oportunitate. Deci încearcă să fii cât se poate de deschis!

Scorpion

Călătorești departe cel puțin cu gândul. Este o zi bună pentru a-ți planifica o călătorie. Evită discuțiile cu partenerul, despre cine are dreptate. 

Săgetător

Riscul de cheltuieli inutile este destul de mare.

Capricorn

Deși partenerul îți atinge toate punctele sensibile, îți vei da seama că de fapt îți face un mare bine. Deci încearcă să nu îl eviți. 

Vărsător

Vor apărea proiecte surpriză la serviciu. Pe moment, te vei speria, dar îți vei da seama că blazarea nu face bine niciunui domeniu. 

Pești

Astrele îți recomandă să nu ai așteptări de la partener și să pândești să vezi ce face. Încearcă să comunici cu acesta cât mai deschis. 

 

„Soarele intră în Leu, începe sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem. Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a te mai distra cu prietenii. Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe data de 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm, o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel