Data publicării:

Surpriză la „iComedy“. Mircea Badea, într-un nou rol

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp

Mircea Badea  i se alătură lui Mikey Hash în noul format al emisiunii „iComedy“, care se va  difuza la Antena 1 pe 22 noiembrie, de la ora 20.30.

Primul invitat al show-ului „iComedy“, în varianta nouă, Mircea Badea, profită de apariţia în emisiunea de divertisment pentru a-şi dovedi atât umorul, cât şi aptitudinile fizice. Celebru pentru spagatul perfect, realizatorul de la Antena 3 dă dovadă din nou de flexibilitate şi spontaneitate şi execută câteva mişcări de break dance în faţa camerelor de filmat, spre surprinderea moderatorului obişnuit cu „Doza de Hash“.

 La rubrica „iTupeu“, Badea e nevoit să înghită o linguriţă de scorţişoară, condimentul ce diminuează stresul şi accelerează arderea grăsimilor. „Mi-am zis: «O.K., la câte prostii am făcut, ce mai contează una?», a zis Badea. „Am înţeles că, după o chestie din asta, corpul are o reacţie de respingere foarte puternică, faci ca toate visele, tuşeşti, te chinui. Nu am o problemă să mă chinui, am o vocaţie în a mă chinui, dar n-am înţeles unde-i tupeul în treaba asta. Le-am şi zis: eu am propus să-i furăm maşina lui Dan Voiculescu, să mergem cu ea pe câmp, să facem off road şi să i-o aducem înapoi înnoroită. Ăsta mi se pare tupeu. Lor nu li s-a părut amuzant. Aşa că o să înghiţim scorţişoară“, a explicat realizatorul de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel