Surpriza iernii la Opera Comică pentru Copii: Patinoarul Copiilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
La începutul lunii decembrie, Opera Comică pentru Copii deschide un patinoar exclusiv pentru copii, amplasat în aer liber, "la grădină", în incinta instituției. 

Biletele de intrare au prețuri între 10 și 50 de lei, iar programul de funcționare este de la 15:00 la 20:00, de luni până vineri, iar în weekend, de la 10:00 la 22:00. Tot în această perioadă, Opera Comică pentru Copii organizează a treia ediție a campaniei J.O.C. (Jucăriile Operei Comice), cea mai mare acțiune de colectare a jucăriilor din București, cu scopul de a fi donate copiilor defavorizați de la mai multe școli speciale, centre de plasament și orfelinate.

Bucureștenii care doresc să doneze o jucărie, o pot face venind la sediul instituției (Calea Giulești 16), unde este amplasată o urnă-cadou, disponibilă publicului zilnic, între orele 8:00 și 22:00, de pe 1 până pe 16 decembrie. Super-producția care încheie anul este spectacolul-mozaic "Poveste de Crăciun", în regia lui Cristian Mihăilescu.

[citeste si]

Evenimentul se desfășoară vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă și îi are ca invitați pe soprana Felicia Filip, tânăra Laura Bretan (Chicago) - câștigătoarea concursului "Românii au Talent" - cunoscuta interpretă Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, prim-solist al Operei Naționale din București, prim-balerinii Corina Dumitrescu și Gigel Ungureanu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul de reputație mondială Mario Hossen (Viena), Ionel Tudor Band, Orchestra Simfonică București (dirijori Gheorghe Iliuță și Andrei Tudor), alături de artiștii lirici și balerinii Operei Comice pentru Copii. Biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel