Surpriza etapei în Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, rezultat final
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Surpriza etapei în Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, rezultat final / Foto Pexels
Surpriza etapei în Liga 1: Academica Clinceni - UTA Arad, rezultat final / Foto Pexels
UTA Arad a furnizat, joi, prima surpriză a etapei a 21-a a Ligii 1, învingând în deplasare cu 3-0 pe Academica Clinceni, una din revelațiile acestui sezon, cel puțin din perspectiva clasării pe un loc provizoriu de play off.

Academica Clinceni, ocupanta locului 5 în clasament, înainte de partida de joi, nu avusese un început de an prea bun și avea nevoie de o victorie pentru a-și securiza locul de play off.

Echipa lui Ilie Poenaru a început practic meciul de la 0-1, Liviu Antal (UTA) marcând primul gol al meciului, dar și al său, de la venirea la UTA, după doar 30 de secunde, profitând de o serie de greșeli în defensiva gazdelor.

Până la pauză, Raul Rusescu a avut singura ocazie serioasă de a marca, dar a ratat din câțiva metri, puțin înainte de finalul reprizei. Tot Rusescu a punctat la ocazii, în debutul părții secunde, însă portarul Iacob s-a opus.

UTA a majorat la 2-0 în minutul 49, prin Denis Rusu, care a marcat din pasa lui Roșu.

Roger a stabilit scorul final, în minutul 74.

UTA a trecut pe locul 8, cu 27 de puncte, și e la un singur punct de locurile de play-off. Academica Clinceni își păstrează locul 5, cu 30 de puncte, dar poate fi depășită de Chindia, notează Mediafax, dacă aceasta ia toate cele 3 puncte din confruntarea cu FC Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel