Data publicării:

Surpriză despre Mihai Gâdea pentru telespectatorii Antena 3!

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Surpriză pentru telespectatorii Antena 3!

Mihai Gâdea revine la Antena 3! Așadar, după vacanță, jurnalistul se întoarce în prim-plan, cu cele mai tari subiecte, așa cum v-a obișnuit! Luni, 2 august 2021, de la ora 21.00, Mihai Gâdea va fi la ”Sinteza zilei”, doar la Antena 3.

Emisiune de referință în format digital, "Sinteza zilei" s-a impus ca producția în care se fac cele mai importante dezvăluiri din actualitatea cotidiană.

---

Mihai Gâdea, premiat de UZPR. De ce a lipsit de la ceremonie – dezvăluirea, făcută de Adrian Ursu

La finalul lunii iunie, Mihai Gâdea a fost premiat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, dar a fost absent de la ceremonia celebrării Zilei Ziaristului Român, organizată la Studioul „Horia Bernea” a Muzeului Țăranului Român. 

Adrian Ursu a dezvăluit de ce a lipsit Mihai Gâdea. 

'Mihai Gâdea nu a putut să ajungă astăzi cu noi pentru un motiv foarte important. Tocmai s-a încheiat prima zi de Bacalaureat a fiicei sale. Este încă acolo, la poarta liceului, tremură de emoție, cum nu tremură niciodată în platoul TV. Mihai Gâdea vă îmbrățișează pe toți și vă mulțumește pentru această onoare.' a spus Adrian Ursu.

La eveniment au fost prezenți și premiați jurnaliștii Oana Zamfir, Ana-Maria Roman, Răzvan Dumitrescu, Sergiu Cora și Sabrina Preda. De asemenea, echipa de la conducerea redacţiei DC News, formată din Val Vâlcu, Anca Murgoci Scutaru şi Roxana Neagu, a fost premiată în cadrul evenimentului. 

Evenimentul, devenit tradiție pentru UZPR, s-a aflat la a șaptea ediție. În cadrul larg al acestei celebrări de breaslă s-au decernat premiile „Eminescu Ziaristul” și alte distincții importante acordate unor personalități din spațiul public românesc, care s-au remarcat prin activitatea și performanțele culturale, științifice sau civice. Decernarea Premiilor „Eminescu Ziaristul” s-a aflat la a noua ediție.

UZPR – singura uniune de creație și utilitate publică a breslei jurnaliștilor din România – a ales această dată (28 iunie) ca fiind emblematică pentru importanța pe care ar trebui să o aibă profesia de jurnalist în România, întrucât 28 Iunie 1883 a fost ziua în care Mihai Eminescu a fost scos cu forța din viața publică și băgat în cămașa de forță. A fost ziua în care, practic, presa a fost arestată, Eminescu fiind, la momentul acela, cea mai puternică voce publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel