Surpriză colosală în dosarul violatorilor (Vaslui). Martor-cheie
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Surpriză colosală în dosarul violatorilor din Vaslui!

Noi detalii ies la iveală în cazul fetei batjocorite de șapte tineri din Vaslui. Un al optulea tânăr, prieten cu agresorii, a fost martor la violul din 10 noiembrie, însă a refuzat să participe.

Cel de-al optulea tânăr este tot din localitatea Văleni şi este prieten cu violatorii. El a declarat în detaliu procurorilor cum în seara de 10 noiembrie 2014 prietenii săi au batjocorit tânăra, rând pe rând, în timp ce aceasta plângea şi îi ruga să o ducă acasă.

Martorul a susţinut că, în timp ce fata era violată, el vorbea la telefon şi se plimba prin jurul maşinii. A fost invitat de Silviu Burada să îşi satisfacă şi el plăcerile fizice însă a refuzat, pentru că, deşi era băut, la fel ca şi ceilalţi şapte tineri, a realizat că este vorba de un viol. Faptul că a ajutat la aflarea adevărului în acest caz l-a scăpat de punerea sub acuzare de tăinuire, notează Adevărul.

Atât martorul care a refuzat să participe la viol, cât şi ceilalţi şase tineri, în timpul urmăririi penale, au dat vina pe Silviu Burada, spunând că acesta a premeditat violul încă din timpul zilei, când i-a sunat pe fiecare şi i-a întrebat dacă nu doresc "să facă o poştă".

Cei șapte tineri își vor afla sentința luni, la ora 14.00.

VEZI ȘI: Mihai Untaru: Violul din Vaslui, al doilea caz Elodia. Băsescu avea raportul pe masă. De ce a tăcut?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel