Data actualizării:
Data publicării:

Surpriză colosală. Cine este, de fapt, actrița ca joacă în "Jurnalul plăcerii" la Metropolis

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Publicul larg o știe pentru melodia "Amor, amor" care făcea furori prin anii 2000. 

Este vorba de Cristiana Răduță Bobic. După ce s-a căsătorit a fost plecată o perioadă din România, iar ulterior a revenit și a cucerit lumea teatrului. Acum joacă la Teatrul Metropolis în "Jurnalul plăcerii", de Jean Claude Carriere, în regia Andreei Vulpe, alături de marele Marius Bodochi.

Cristiana Răduță Bobic nu s-a schimbat deloc. Este la fel de frumoasă, se distinge prin eleganță și rafinament, iar la toate acestea a mai adăugat și o doză zdravănă de talent. 

Youtube video image

Teatrul Metropolis, "Jurnalul plăcerii"

Joi seară, forfotă mare la Teatrul Metropolis. Toată lumea așteptă să vadă "Jurnalul plăcerii". Nu era premieră, dar sala a fost plină, o sală extrem de intimă unde parcă te afli direct pe scenă. 

"Jurnalul plăcerii" este o comedie romantică despre întâlnirea dintre un bărbat care își programează meticulos totul și o femeie care nu știe ce va face mâine.

"Jurnalul plăcerii" spune povestea lui Jean-Jacques, un burlac bolnav de mania curățeniei. În viața lui își face brusc apariția o frumoasă necunoscută. Tânăra misterioasă și dezinvoltă găsește un număr impresionant de pretexte, motive și minciuni amuzante pentru a rămâne la el, împotriva voinței lui. Ce se întâmplă mai departe și ce conține "Jurnalul plăcerii" rămâne să vedeți la Teatrul Metropolis. Spectacolul se joacă vineri, 9 septembrie, dar și în weekend. Programul complet AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel