Surogat de fond de ten, farduri lichide, cea mai bună pudră, geluri wow pentru sprâncene și multe altele, doar la Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fotografie de la Anderson Guerra: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/estompare-ince-o-are-produse-cosmetice-cosmetica-1115128/
Fotografie de la Anderson Guerra: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/estompare-ince-o-are-produse-cosmetice-cosmetica-1115128/
Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii Mi-Th influencer, la DC News, DC News TV și Spectacola, duminică, 20 noiembrie, de la ora 11.00.

Tendințele în zona de îngrijire și înfrumusețare sunt rezultatul cerințelor pieței, se fac sondaje în rândul publicului consumator, se completează chestionare, se fac focus-grupuri și se analizează rapoarte de vânzări. Practic și la obiect, toate aceste activități generează  tendințe. Publicul a decis: sunt la mare căutare ideile simple și confortabile de îngrijire personală, iar când vine vorba de modă și culoare sunt foarte bune propunerile marilor designeri ai lumii.

Tendințele în machiaj

Pe primul loc se află un surogat de fond de ten, multi-valent, un produs BB Cream sau CC cream, care oferă tenului culoare, o ușoară nivelare estetică și poate cel mai important... filtru de protecție solară, iată deci o conștiință trezită din somn, faptul că acest produs se află pe primul loc în preferințele publicului, pentru anul 2023, înseamnă că până la urmă oamenii au înțeles pericolul expunerii la soare.

Se vor purta fardurile corectoare lichide, sunt mai ușor de folosit, mai convenabile ca preț și mai ușor de acceptat. Pudra pulbere va fi vedeta sezonului următor, în locul celei compacte. Pudra pulbere sau "loose powder" este preferata make-up artiștilor, pentru că această meserie se pare că este în creștere, este cea mai aspirațională din lume, este generatoare de frumos și de fericire.

Marile rețele de socializare sunt pline de specialiști în machiaj, cam așa: milioane de amatori, editori, face-painteri, creatori digitali și make-up artiști. A folosi pudra pulbere înseamnă a trece un prag spre profesioniști.

Marea lansare, din această toamnă, în ceea ce privește machiajul sprâncenelor o reprezintă produsele 2 în 1, este vorba de noua generație revoluționară de geluri de stilizare și de tratament în același timp, sunt excelente și eficiente Pentru anul 2023, genele se anunță curbate, dese și definite, vor deveni don ce în ce mai căutate dispozitivele pentru coafarea genelor și mascarele complexe. Sunt deja voci, venite din partea medicilor oftalmologi și dermatologi, care condamnă exemplificat practica exagerată a aplicării genelor permanente fir-cu-fir. Cresc dioptriile din cauză că extensiile de gene exagerate invadează câmpul vizual, crește numărul pliurilor pleoapelor superioare pentru că genele aplicate sunt grele și nu în ultimul rând, igiena ochilor devine precară, se dezvoltă parazitul demodex între genele prost îngrijire, ne-demachiate.

Fardul de obraz tip cremă este ușor de folosit, emolient, oferă tenului un aspect proaspăt, este din ce în ce mai folosit și cerut de public, se anunță vânzări mari pe acest tip de produs în 2023.

După mai mult de 10 ani de supremație, rujurile din generația lichid-mat-rezistent cedează teren în fața unor produse mai lejere. O combinație inedită și modernă este amestecul de creion pentru buze cu balsam pentru buze.

Bronzing make-up care oferă feței expresie și mișcare rămâne pe poziții, este foarte cerut de public, foarte prezent pe rețelele de socializare și este foarte bine vândut în continuare.

În zona de cosmetică se anunță 3 produse vedetă: ceramidele, niacinamidele și o noutate absolută, un retinol cu diplomă - bakuchiol. Toate aceste ingrediente pot fi serum-uri cu diferite concentrații sau pot fi încorporate în creme pentru ten, sunt esențiale în tratamentele anti-îmbătrânire.

Suntem în secolul vitezei, răbdarea a devenit o raritate, publicul dorește să folosească produse cu efect rapid, mai ales când vine vorba de demachiere. Degeaba insistă specialiștii pe demachierea în 3 pași când publicul dorește doar unul, așa că apele micelare și produsele wash-cream sunt pe lista preferințelor în 2023.

Hair-stiliștii au propus deja un cuplu frumos ca tendință principală în 2023. Ca textură a părului avem două tendințe contrastante: aspect neted umed sau foarte creț. Acestea sunt propuneri, vom vedea cât de mult vor fi acceptate de public.

Revine manichiură tip French, iar cine dorește culoare pe unghii poate opta pentru una dintre cele mai surprinzătoare propuneri: verde oliv sau ocru dovleac. Unghiile aplicate rămân și ele în topul preferințelor pentru că se aplică rapid și ușor.

Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel