Supermodelul Heidi Klum are o relație cu bodyguardul ei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Zvonuri privind o relație între fotomodelul Heidi Klum și bodyguardul acesteia au circulat în aceste zile prin presa americană. Se pare că Heidi și Martin Kristen au început să-și dea întâlniri, informează publicația online People.com.

Autor: Robert Sandu

După ce s-a despărțit în ianuarie de soțul ei, cântărețul de culoare Seal, Haidi Klum pare să-și fi gâsit jumătatea în persoana gârzii sale de corp, Martin Kristen, cel care s-a ocupat de protecția fotomodelului în ultimii patru ani. Unul dintre prietenii apropiați ai vedetei le-a spus celor de la People.com că relația dintre ei doi nu este tocmai una strict profesională.

"Heidi are din ce în ce mai puțini prieteni cu care să-și împărtășească problemele, așa că Martin a devenit în ultimul timp, confidentul numărul unu al ei. Tot ce pot să spun este că cei doi au o relație destul de specială", a său a spus acesta sub protecția anonimatului.

Cei doi proaspăt îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi pe când se aflau în vacanță. Martin se juca pe plajă împreună cu frumoasa divă și cei patru copii ai ei, semn că lucrurile între Heidi Klum și bodyguardul ei sunt pe cale să devină din ce în ce mai serioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel