Superman... de Tulcea. Un bărbat îmbrăcat în supererou a strâns apa de pe o stradă din oraş cu făraşul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Imagine de ErikaWittlieb de la Pixabay
Imagine de ErikaWittlieb de la Pixabay
Un bărbat din Tulcea, îmbrăcat în Superman, a strâns apa de pe o stradă din oraş cu făraşul. 

Conform tulceanoastra.ro, "supereroul a aterizat în centrul municipiului şi înarmat cu un făraş, a dat o mână de ajutor aruncând apa dintr-o baltă imensă în canalizarea înălţată mai mult decât normal, care… nu prelua nici un strop de apă!

Trebuie să vă spunem un secret: „Superman” este tulcean şi a apelat la acest gest pentru a trage un semnal de alarmă asupra lucrărilor de mântuială pe care le-a făcut Aquaserv-ul, pe bani foarte mulţi. Eroul din poză este fost militar de carieră, instructor sportiv, acum pensionar… cunoscut ca unul dintre cei care refuză să mai creadă în vorbele goale ale autorităţilor şi care taxează permanent derapajele acestora".

Jurnaliştii citaţi spun că au sesizat de mai multe ori conducerii Aquaserv astfel de situaţii, dar nu s-a schimbat nimic. 

"După milioanele de euro băgate în pământ, ne aşteptam ca rolul acelei scurgeri să fie cel de a prelua apa de pe carosabil, dar… a trebuit să vină „Superman” să mai arate încă o dată cât de incompetenţi sunt cei care au pus mâna pe oraş de doi ani şi jumătate! Ce dacă stau şi dorm pe salarii nesimţite! Timpul trece şi cei care suferă sunt doar tulcenii!", mai arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel