Superliga: Rezultate și clasamente din prima etapă a fazelor play-off și play-out
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Pxhere
Foto: Pxhere
Primul weekend al fazelor play-off și play-out ale Superligii de Fotbal a adus în prim-plan dueluri captivante și rezultate surprinzătoare, promițând un final de sezon plin de emoție și tensiune pentru echipele implicate.

Play-Off:

FC Rapid București vs. FC Farul Constanța (1-2)
Într-un meci tensionat desfășurat la Giulești Superbet Arena din București, FC Farul Constanța a obținut o victorie importantă împotriva echipei gazdă, FC Rapid București, cu scorul de 2-1. Louis Munteanu a fost omul decisiv, marcând de două ori pentru Farul, în timp ce FC Rapid a avut parte de un gol prin Albion Rrahmani, dintr-un penalty. Cartonașul roșu primit de către Răzvan Oaidă a complicat lucrurile pentru Rapid în finalul partidei.

FC CFR 1907 Cluj vs. Universitatea Craiova (1-2)
Universitatea Craiova a reușit să producă o surpriză la Cluj-Napoca, învingând pe terenul echipei CFR 1907 Cluj cu 2-1. Cu golurile marcate de Ştefan Baiaram și Alexandru Mitriţă, Craiova a prezentat un joc ofensiv și agresiv, contracarând eforturile gazdelor. Deși Matei Ilie a reușit să înscrie pentru CFR, eliminarea sa din finalul meciului a scăzut șansele echipei de a reveni în dispută.

Play-Out:

FC Universitatea Cluj vs. AFC Botoșani (3-0)
Pe Cluj Arena, FC Universitatea Cluj a dominat partida împotriva AFC Botoșani, câștigând cu un scor categoric de 3-0. Dan Nistor a deschis scorul dintr-un penalty, iar Ante Roguljic a contribuit cu două goluri în a doua repriză, asigurând victoria categorică a echipei sale.

SC Oțelul Galați vs. FC Politehnica Iași (1-0)
Într-un alt meci din play-out, SC Oțelul Galați s-a impus cu 1-0 împotriva FC Politehnica Iași pe teren propriu. Frederic Maciel a fost eroul serii, marcând unicul gol al partidei în prima repriză și aducând cele trei puncte importante echipei sale.

Viitoarele confruntări:

În continuare, Superliga de Fotbal ne așteaptă cu partide incitante în cadrul fazelor play-off și play-out. Duminică, 17 martie, FC FCSB va întâlni Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar luni, 18 martie, AFC UTA Arad va juca împotriva FC Voluntari, iar FC Petrolul Ploiești va întâlni FCU 1948 Craiova.

Clasamente:

La finalul acestei prime etape, FCSB conduce în play-off, în timp ce Universitatea Cluj domină în play-out. Clasamentele oferă un tablou captivant al luptei pentru pozițiile cheie și promisiunea unor meciuri intense în săptămânile următoare.

FOTO: LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel