Supercupa României. Petrea (FCSB) şi Iordănescu (CFR Cluj), declaraţii înainte de meci
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com
Azi, au avut loc cele două conferințe de presă ale formațiilor ce se vor duela joi seara, de la ora 19:00, în Supercupa României.

"Meciul din Supercupă poate fi unul de moral înainte de play-off ... dar înainte de moral este un joc cu un trofeu pe masă. Iar asta îl face un joc extrem de important. Toţi trebuie să avem această ambiţie de a mai aduce un trofeu pentru club şi suporteri. De aceea trebuie să fim responsabili şi conectaţi. Trebuie să facem un joc aproape perfect în Supercupă pentru că întâlnim un adversar valoros.

Clasamentul din sezonul regulat spune că FCSB este favorită pentru că e pe primul loc. Iar dacă ne aducem aminte şi de ultima întâlnire, cea de la Bucureşti, atunci adversarul devine cu atât mai favorit. Însă eu am mare încredere în posibilităţile noastre, în grupul nostru, că putem da totul pentru ca la final să fim fericiţi. Este un meci important şi pentru mine.

Chiar dacă am 11 ani, aproape 12 de când sunt antrenor, sunt încă la început de drum şi am o ambiţie mare. Iar tocmai motivul de a mă întoarce la CFR Cluj a fost acesta de a cuceri trofee", a declarat antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Edward Iordănescu.

Petrea anunţă că obiectivul principal al FCSB e titlul

"Supercupa este un meci în urma căruia poţi câştiga un trofeu. Şi orice antrenor sau jucător îşi doreşte să câştige trofee.

Pentru noi este un obiectiv, încercăm să ne ridicăm la nivelul jocului, la nivelul adversarului. Întâlnim o echipă foarte bună, care cu siguranţă va veni ambiţionată şi de rezultatul nefavorabil înregistrat în campionat cu noi. Ambiţiile şi orgoliile sunt la fel de mari. Principalul nostru obiectiv rămâne campionatul, asta este clar", a precizat Anton Petrea.

Campioana en titre CFR Cluj întâlneşte câştigătoarea ediţiei trecute a Cupei României, FCSB, în Supercupa României, joi, de la ora 19:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel