"Suntem luați prin surprindere". Carmen Harra, previziuni, după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer: "O domnie scurtă de parcă nici n-ar fi fost"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Sursa foto: Facebook The Royal Family
Carmen Harra a făcut noi previziuni, după ce Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer.

"Are o domnie scurtă de parcă nici n-ar fi fost"

"Eu am spus că el nu domnește decât foarte puțin. Foarte puțin. El are o cumpănă de viață între 75 și 76 de ani. Ia vedeți câți ani are el acum! Are o perioadă foarte grea. O să ia fiul său conducerea. Eu am spus în prima mea carte despre asta, acum vreo 20 și ceva de ani. Va veni William. Am scris că Regina urma să moară și am spus că persoana care o urmează nu este neapărat Charles, în ideea că Charles este atât de tranzitoriu, că are o domnie scurtă de parcă nici n-ar fi fost. 

Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron, pentru că anul ăsta e un an karmic. Anul ăsta aduce toate surprizele Pământului pentru noi, mai ales în ceea ce privește politica, cu tot ce vrei și ce nu vrei, de la America până în Rusia, în Asia. Toată omenirea e zguduită de evenimente politice absolut neașteptate. Nimic din ce prezicem noi nu va fi complet pe dos. Este altfel, nu neapărat pe dos. Suntem luați prin surprindere în toate părțile lumii”, a dezvăluit Carmen Harra, în exclusivitate pentru Fanatik.

La mai puţin de 18 luni de la urcarea sa pe tron, regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, a început un tratament pentru o formă de cancer care nu a fost precizată. Chiar dacă îşi va continua unele dintre îndatoririle administrative, suveranul va absenta din viaţa publică pentru o perioadă nedeterminată. S-a mutat în mediul rural, la reşedinţa sa din Sandringham, în estul Angliei.

"Nu văd în destinul ei acum că ar muri"

"Eu am spus și despre Kate Middleton, acum 12 sau 14 ani, parcă. Problema e că predicțiile astea câteodată se manifestă în timp, nu se întâmplă a doua zi. Și la ea sunt niște probleme destul de serioase, dar nu văd în destinul ei acum că ar muri, dar problemele ei în timp se acutizează”, a mai spus Carmen Harra.

Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost internată la 16 ianuarie pentru o operaţie abdominală. Motivele acestei intervenţii rămân necunoscute, însă nu este vorba de cancer, potrivit media britanice.

Prinţesa, care a părăsit clinica săptămâna trecută, potrivit Kensington Palace, urmează să îşi petreacă convalescenţa la casa familiei din Windsor, în vestul Londrei. Nu se preconizează că ea îşi va relua activităţilor mai devreme de Paştele catolic, la sfârşitul lunii martie.

Vezi și: Regele Charles al III-lea, primul mesaj după ce a fost diagnosticat cu cancer: "Nu pot decât să-mi cer scuze..."

Prinţul William revine în viaţa publică, după operația suferită de soția sa, Kate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel