"Suntem lăsaţi singuri în această luptă. Nicio formă de ajutor de la Guvern". Un primar iese la atac / VIDEO
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a criticat Guvernul Orban şi a afirmat că primarii sunt singuri în lupta contra COVID-19, cu doar trei săptămâni înainte de începutul anului şcolar. 

"Am discutat cu colegii mei de Guvernul 'O să...'. Pare că suntem în faţa unei încă o astfel de situaţii. Luni, la nivelul Galaţiului, vom avea o şedinţă extraordinară de Consiliu Local pentru achiziţionarea de laptopuri şi camere performante pentru lecţii în online, alocăm 500.000 de euro pentru aşa ceva. Nu e vorba doar de măşti pentru elevi, ci de sisteme de supraveghere capabile să depisteze copiii cu temperaturi ridicate.

Sunt investiţii consistente, dar suntem lăsaţi singuri în această luptă. Nu avem nicio formă de ajutor financiar de la Guvern. Eu, ca primar, nu ştiu acum dacă trebuie să tai bani de undeva pentru a aloca bani acestor măşti sau dacă vor veni de la Guvern. Mai sunt doar trei săptămâni! Cred că banii vor veni aşa cum au venit şi acele aparate de respirat artificial, ca milioanele de măşti promise. Cred că vin pe jos de la Bruxelles!", a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi, în exclusivitate pentru DC NEWS.   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel