"Sunt tânăr şi neliniştit". Nicu Alifantis, 66 de ani fără regrete: Pentru mine nu există trecut, nu există viitor...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Nicu Alifantis a împlinit, astăzi, 66 de ani, o vârsta pe care artistul nu o simte deloc. Trăiește ancorat puternic în prezent, fără regrete și, spune el, se simte tânăr și neliniștit. Ce alte lucruri ne-a mai împărtășit, vă invităm să citiți în rândurile de mai jos.

Nicu Alifantis își petrece cei 66 de ani împliniți astăzi, în liniște, alături de familie.

"Sunt doar alături de soţie şi, mai încolo, ne vedem cu copiii. Nu am încă încredere în această relaxare. Mă simt excepţional. Nu simt această vârstă, eu sunt tânăr şi neliniştit, aşa că nu îmi fac probleme", a spus artistul pentru DCNews.

Cât despre ce va urma pe plan muzical, Nicu Alifantis s-a arătat curios până și el, după ce pandemia a dat peste cap viața artiștilor: "Planuri avem multe. Ştiu că doreşte lumea să afle şi eu aş fi curios să aflu. Încă nu este nimic clar. Deschiderea asta este destul de ambiguă. Probabil că va mai trece multă vreme până vom intra în normalul acela pe care ni-l dorim cu toţii, mă refer la breasla mea".

"Pentru mine nu există trecut, nu există viitor"

"Au fost multe momente care mi-au marcat cariera în muzică. Sunt importante multe lucruri într-un drum mai lung aşa printr-o meserie şi este greu de spus ceva anume. Sunt destule. În primul rând întâlnirile cu mulţi oameni de la care întotdeauna ai câte ceva de învăţat. Acumulările acestea sunt cele mai importante, cel mai important bagaj pe care te trezeşti că îl cari în viaţă", a spus Alifantis.

Întrebat dacă ar face ceva diferit în viața sa, dacă ar putea da timpul înapoi, dar cu mintea și înțelepciunea de acum, artistul a oferit un răspuns scurt și clar: 

"Pentru mine nu există trecut, nu există viitor. Există doar prezent".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel