Şumudică, impresionat de Adrian Mutu: E opusul meu!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Adrian Mutu
Facebook Adrian Mutu
Marius Şumudică a transmis că este impresionat de Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid Bucureşti. 

”Nu am nicio relație cu niciunul dintre dânșii (n.r. din conducerea clubului Rapid). Îi respect, îi felicit. Pe Mutu îl felicit, sunt alături de el.

Îmi place modul lui de a se exprima, de a se exprima ca antrenor, e opusul meu. Când vorbește, se vede că are dicționarul la el, vorbește articulat, discursul e bine pus la punct.

Am înțeles că are un discurs bun și în vestiar. Se vede că este un lider. Bravo lui!”, a declarat Marius Șumudică, la Fotbal Club.

Şumudică vrea să fie antrenor la Rapid 

"Cu siguranţă, va veni vremea când mă voi întoarce acasă, antrenor pe bancă. Voi da tot ce am mai bun ca Rapidul să iasă campioană cu Şumudică la timonă.

Cred că au şanse (n.r. Rapid la titlul în Liga 1). Din moment ce intri în play-off, cu astfel de suporteri e greu să câştigi pe Giuleşti. De când a venit domnul Şucu, e clar că e un boom de imagine, s-a creat o emulaţie, cu stadion nou, cu un patron nou”, a spus Marius Șumudică. 

Şumudică spune că el l-a propus pe Junior Morais la Rapid

"Cel mai bun fundaș stânga, în momentul de față, este Junior Morais. Eu le-am spus. Eu l-am avut în Turcia, dar el joacă acum peste ce juca în Turcia. Acolo, toți erau înnebuniți să-l ia.

Nu a mai vrut să vină, a vrut să se apuce de fotbal în sală, a venit în România. El era în Brazilia și eu, personal, l-am sunat și i-am zis: 'te rog frumos să te duci la Rapid'.

L-am sunat și pe Nico și i-am spus: 'ia-l pe Junior pentru că o să fie unul dintre cei mai buni jucători'. I-am pus în contact, a acceptat până la urmă, iar după un an a vrut să se oprească din nou și să se apuce de fotbal în sală", a mai declarat antrenorul. 

"Cred că are acum 35 sau 36 de ani, n-am văzut în viața mea cât efort poate să depună, câtă abnegație, câtă dorință! N-ați văzut și cum face către suporteri? Câtă atitudine, goluri, forță, picioare!

În Turcia avea niște adversari, îmi aduc aminte, la Kasimpașa, când l-am văzut și el juca contra lui Qaresma, care încerca să-l întoarcă ca pe o clătită. N-a trecut o dată de Junior, l-a mâncat", a concluzionat Şumi. 

Gigi Becali, convins că Rapid nu poate câştiga titlul în Superligă: Să nu creadă că merge aşa la fotbal

"El (n.r. Dan Şucu), fiind om de afaceri, are încredere în ceea ce face el, numai că el nu știe că la fotbal nu se potrivește aia de acasă cu aia din târg. Dacă chiar vrea și zice cum zice el… El crede că vine el că ia campionatul că zice «că sunt eu deștept». Nu ești iluzionist. Păi, bă, bagă bani dacă vrei să iei campionatul. Nu poți să iei campionatul așa că… Nu vreau să spun mai multe. Lui Șucu pot să îi spun că îl cunosc și nici nu se supără că e un om deștept. Să nu creadă că merge așa la fotbal, am câștigat 2-3 meciuri… Ca să câștige campionatul, trebuie să bage bani, să ia jucători. Nu poți să iei campionatul cu jucători care au fost refuzați de noi atâția ani.

Singurul om care poate câștiga campionatul fără investiții e Hagi, pentru că e el pe margine și când e el pe margine e magie, pentru că le sfârâie călcâiele de frică. Sunt acolo vreo 4-5 jucători care au fost refuzați de noi și are 16 puncte avans. El face, Gică, și muncește numai că dacă Doamne ferește nu o să îl mai aibă pe Alibec… că el face tot. Nu o să mai poată să câștige așa meciurile… El rezolvă toate, Alibec. Cine poate să facă cu Alibec decât Hagi? Poate să îi spună cineva să aibă 70 de kg? Nu face”, a spus Gigi Becali, citat de Prosport.

VEZI AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel