Șumudică face spectacol în Turcia. Gaziantep este salvată
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marius Șumudică a salvat de la retrogradare echipa Gaziantep din Turcia și a făcut transferuri cheie.

Gaziantep se afla pe locurile care duceau în liga secundă când Marius Șumudică a ajuns în Turcia. De asemenea, gruparea înregistrase patru eșecuri în primele etape din Super Lig.

Marius Șumudică a debutat cu un eșec pe banca lui Gaziantep. Echipa antrenorului român a fost învinsă de Kayserispor, scor 0-2. Cu toate acestea, gruparea din sudul Turciei a reușit să se impună în următoarele două partide și a ieșit din zona retrogradării. Este vorba de meciurile cu Istanbulspor AS, scor 2-0, și Samsunspor, scor 2-1.

Schimbarea începe cu Șumudică! De când a venit Marius Șumudică, echipa a demonstrat un progres semnificativ, mai ales în ultimele două partide.

Gaziantep, care nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor în primele patru săptămâni de campionat , aproape că și-a revenit cu victorii împotriva lui İstanbulspor și Samsunspor. Este demn de remarcat faptul că se observă o schimbare la Gaziantep FK”, a notat presa turcă.

Transferurile lui Șumudică, lăudate

Gaziantep a avut o prestație slabă la început de sezon și din cauza faptului că mai multe transferuri au fost întârziate. În același timp, conducerea clubului a încercat să găsească un antrenor care să poată redresa situația din campionat și să o salveze pe Gaziantep de la retrogradare.

Gaziantep, care nu a putut face transferuri în perioada dorită de Erdal Güneș, a umplut golul mare din echipă prin 4-5 transferuri, așa cum a cerut noul antrenor Marius Șumudică.

Alături de Sumudica, au fost transferați Niță, Ogulcan, Drăguș, Morais și Nicolas N'Koulou, iar acești jucători și-au adus o mare contribuție la echipă. Echipa joacă pentru a câștiga. Deși mai au de lucrat, se fac mutări pentru a câștiga cu Șumudică. ”, au scris turcii de la olaymedya, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel