Suleyman Magnificul - Hurem, aspru pedepsită de Sultan
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Sultana Șah, împreună cu Boieroaica Rakel, pe care Hurrem o credea prietena sa, au “adus-o” pe soția sultanului în situația de a împrumuta bani de la o negustoreasă venețiană, numai că persoana la care a apelat Hurrem face parte din familia dogelui, dușman al Imperiul Otoman. Suleyman Magnificul intră, de joi seara, la concurență cu "Las Fierbinți" de la PRO Tv și "Next Star" de la Antena 1.

Întors din expediția din Moldova, Sultanul află de la Sultana Șah și cadana Gulfem, despre împrumutul făcut de soția sa. Mai mult decât atât, Hurrem a vândut ferma și terenurile pe care i le-a dăruit sultanul, ca să acopere împrumutul, iar Sultana Șah are dovada. Hurrem a picat în cursa întinsă de sora sultanului și va trebui să-si justifice faptele în fața marelui Sultan.

Cum va reacționa Suleiman când va auzi că Hurrem a călcat în picioare onoarea dinastiei prin acțiunile sale și ce hotărâre va lua acesta, aflați joi, 14 martie, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel