Suleyman, luptă de la egal la egal cu Las Fierbinți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ion Voicu
WhatsApp
Prima seară în care vedeta Kanal D, Suleyman ,  s-a luptat cu serialul Las Fierbinți a fost un succes pentru Kanal D. ProTv a reușit cu greu să-și mențină supremația și pe două tronsoane orare a pierdut în fața turcilor.

Aceștia au încercat un pariu riscant, mutând serialul cel mai popular al Kanal-ului în ziua în care trustul din Pache Protopopescu difuza Las Fierbinți. Astfel, după 20,30, când a început Suleyman, share-ul Kanal D a depășit share-ul ProTv (18,5 la 16,7). De asemenea, de la 21,15 la 21,30, cota de piață a fost în favoarea turcilor (20,02 la 19,2). În rest, Kanal D a reușit să se mențină în apropierea cotei Pro-ului, chiar dacă s-a aflat sub aceasta. Vineri, Suleyman este programat în timp ce la ProTv se difuzează super-show-ul ”Românii au talent”.

Per total, potrivit paginademedia.ro, serialul de pe Kanal D a ocupat locul al treilea la nivelul întregii țări și pe segmentul comercial, după "Las Fierbinți" - de la Pro Tv - și "Next Star" - de la Antena 1. În urban, Suleyman a fost pe poziția secundă, în spatele producției Intact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel