Suedia - Slovacia, LIVETEXT EURO 2021. REZULTAT FINAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Meciul Suedia - Slovacia, din cadrul etapei secunde a grupei E de la EURO 2020, se dispută vineri, de la ora 16:00. 

Suedia - Slovacia, repriza secundă 

FINAL

Min 77: GOOOOOOOOOOOOOOOOL SUEDIA. A marcat Forsberg din penalty. 

Min 75: PENALTY pentru Suedia. Isak a fost agăţat în careu de portarul slovac. Forsberg va executa. 

Min 60: Ludwig Augustinsson (Suedia) găseşte ceva spaţiu în interiorul careului pentru a intercepta o centrare şi trimite o lovitură cu capul spre partea de sus a porţii, dar portarul reuşeşte o apărare excelentă şi a respinge încercarea.

Min 50: Ondrej Duda (Slovacia) aleargă spre o minge trimisă de Peter Pekarik și încearcă un șut optimist. Portarul e pe minge dar este oricum peste.

Min 45: A început partea a doua. 

Suedia - Slovacia, prima repriză 

PAUZĂ

Min 34: Martin Koscelnik (Slovacia) aproape să scape singur dar adversarul indepartează orice pericol.

Min 7: Alexander Isak (Suedia) încearcă să-l pună pe coechipierul său într-o poziţie de marcare cu o pasă precisă de la marginea careului, dar unul dintre fundaşii adverși interceptează această încercare. Balonul iese în afara terenului de joc şi este corner. Suedia va avea o şansă să pună în pericol poarta adversă.

Min 1: A început meciul.

În prima rundă a fazei grupelor, Suedia a încheiat la egalitate cu Spania,0-0, partidă în care a fost dominată categoric, având doar 25% din posesie și niciun șut cadraft, însă a reușit să obțină un punct datorită lipsei de eficiențe a ibericilor.

De partea cealaltă, Slovacia a învins Polonia în runda inaugurală, scor 2-1. Selecționata lui Stefan Tarkovic este, datorită rezultatului din prima etapă, lider în grupa E, urmată de Suedia și Spania, cu câte un punct, și Polonia, zero puncte, iar o victorie vineri i-ar aduce calificarea în optimi.

Duelul de la EURO 2020 va consemna a șaptea confruntare directă dintre cele două echipe, iar istoria este de partea nordicilor, care s-au impus de trei ori. De altfel, Slovacia nu a câștigat niciodată în fața Suediei, celelalte trei jocuri, printre care și cel mai recent, un amical din 2018, terminându-se la egalitate, scrie digisport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel