Data actualizării:
Data publicării:

Sudul Germaniei, lovit de furtuni. 40 de copaci, doborâți pe o șosea, peste mașini (VIDEO)

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mai multe regiuni din sudul Germaniei au fost lovite de furtuni violente.

Mai mulți copaci au căzut, lăsând în urmă numeroși răniți, conform raportului dat publicității vineri de agenția DPA, scrie Agerpres. Precipitațiile abundente au inundat pivnițele și au dus la perturbarea sistemelor de transport subteran în regiunea Franconia din nord-vestul Bavariei.

Forțele de intervenție de urgență au fost mobilizate pentru a răspunde la sute de apeluri pe întreaga durată a nopții. În timpul furtunii, o persoană aflată într-o barcă pe malul austriac al lacului Constance, care marchează frontiera germană, a dispărut. Echipele de poliție au reluat operațiunile de căutare vineri, în încercarea de a-l găsi pe tânărul aflat în barcă, care se crede că a fost dus în larg de către vântul puternic.

Joi, serviciile pentru intrevenții de urgență au desfășurat operațiuni de căutare în zona lacului cu sprijinul mai multor ambarcațiuni și al unui elicopter, dar acțiunile au fost întrerupte după lăsarea nopții.

Un bărbat în vârstă de 71 de ani a suferit răni grave atunci când un copac a căzut peste mașina în care se afla, în orașul Thurnau, la aproximativ 15 kilometri distanță de Bayreuth. În districtul Weissenburg-Gunzenhausen, trei persoane, inclusiv un copil de 3 luni, au fost transportate la spital, după ce vântul a doborât aproximativ 40 de copaci pe o șosea, peste cel puțin zece autoturisme.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel