Suceveanul care și-a înjunghiat iubita de 17 ani, însărcinată, a fost condamnat
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 02 Martie, 18:41
A fost condamnat suceveanul care și-a înjunghiat iubita de 17 ani, însărcinată / Imagine de Boris Gonzalez de la Pixabay
Tribunalul Suceava l-a condamnat pe tânărul care și-a înjunghiat iubita de 17 ani, însărcinată.

Un tânăr care și-a înjunghiat iubita minoră, care la vremea respectivă era și însărcinată, și-a aflat pedeapsa. Andrei P. a fost condamnat de magistrații Tribunalului Suceava la 10 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat, scrie Monitorul de Suceava.

Soluția nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava. Fapta pentru care s-a ajuns la condamnarea actuală s-a petrecut în ianuarie 2020, iar victimă a fost o tânără provenită din sistemul social.

Fata a fost, în perioada 2004-2018, în plasament simplu, iar în cursul anului 2018 a fost mutată într-un apartament social din municipiul Fălticeni. Ulterior, minora a rămas însărcinată cu Andrei P. În ianuarie 2020, în urma unor certuri, fata în vârstă de 17 ani a fost înjunghiată de iubit.

După ce a fost înjunghiată cu briceagul, tânăra a fost dusă la spital, iar ulterior a locuit într-un centru social. În decembrie 2020, după ce a împlinit 18 ani, fata a cerut să părăsească respectivul centru social, iar cererea i-a fost acceptată.

Sursă: Monitorul de Suceava

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro