Suceava: Primăria alocă peste 821.000 lei pentru asigurarea pazei în şcoli
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Municipalitatea suceveană alocă şcolilor peste 821.000 de lei, pentru asigurarea pazei în vederea creşterii gradului de siguranţă în unităţile de învăţământ, a declarat într-o conferinţă de presă, miercuri, primarul Ion Lungu. 

Potrivit edilului şef, mai mult de jumătate din sumă, respectiv 477.000 de lei, vor primi unele licee din municipiu, 324.000 de lei vor ajunge la şcolile generale, iar restul la grădiniţe. Primarul Sucevei a precizat că fondurile pentru asigurarea pazei se alocă în funcţie de solicitările venite de unităţile de învăţământ.

Primăria acordă aceşti bani în baza solicitărilor venite de la unităţile de învăţământ. Nu este necesar ca părinţii să dea bani pentru pază, pentru cretă, pentru fondul clasei, pentru că municipalitatea asigură nişte fonduri destul de consistente pentru unităţile de învăţământ, a spus Lungu, adăugând că, pe lângă fondurile pentru asigurarea pazei, se vor da bani la unităţi de învăţământ pentru montarea de camere video, tot în baza solicitărilor venite de la şcoli. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel