Suc din sfecla roșie, măr și morcov. Beneficii pentru sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Medicina chinezească folosește  drept tratament pentru cancerul de plămâni, dar și  pentru multe alte boli un simplu suc de sfeclă roșie. măr și morcov. Ei spun ca bolnavii care beau zilnic acest suc vreme de trei luni se pot vindeca. De fapt, aceasta bautura ar impiedica cresterea celulelor canceroase, ceea ce o face buna impotriva oricarui tip de cancer.

Ingrediente

1kg de sfeclă roșie
1kg de miere
3 portocale
Jumatate de kilogram de morcovi
3 mere
1 lamaie

Mod de preparare

Se spală  bine toate ingredientele, după care le pui  într-un blender. Adauga amestecul într-o sticla și tine la frigider. Bea jumatate de pahar de suc în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Merele contin nutrienti ca vitaminele A, B1, B2, B6, C, E, acid folic, niacina, zinc, cupru, potasiu, fosfor, fier, calciu, sodiu, magneziu si mangan. Iar fibrele din mere sunt foarte sanatoase.

Morcovii au o varietate mare de vitamine: A, B1, B2, B3, B6, C, E, K, acid folic, niacina si acid pantotenic. Au si minerale: potasiu, calciu, fosfor, magneziu si seleniu. Dar cel mai important este beta-carotenul.

Sfecla rosie are vitaminele A, C, un intreg complex de vitamine B, potasiu, fier, magneziu si cupru. Si agenti anti-imbatranire!

Alte beneficii ale acestui suc din sfecla rosi se refera și  la imbunatatirea vederii, intarirea sistemului imunitar, purificarea sangelui. Are rol anti-inflamator si te ajuta cand ai dureri menstruale.

Il poti bea si daca vrei sa slabesti. Chiar daca are zahar natural, iti da multa energie cu putine calorii si, dupa ce il bei, nu o sa simti nevoia sa mananci ceva o perioada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel