România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 18 oct, 23:01
Subiectul despre care nu se vorbește: Căldură în București! La această oră, caloriferele ar fi trebuit să fie calde
Bucureștenii ar fi trebuit să aibă casele încălzite la această oră. În această noapte, temperaturile din termometre scad la doar 5 grade Celsius, iar în nopțile care urmează chiar la 2-3 grade Celsius. În contextul zilelor trecute, dar și al celor care urmează, conform legislației în vigoare, ar fi trebuit pornită căldura în București. 

”Începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20:00- 6:00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10° C sau mai mici, iar oprirea încălzirii se va face după 3 zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10° C, între orele 20:00-6:00.” arată Articolul 117, din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice. 

În București, de mai multe zile, temperaturile nocturne scad mult sub 10 grade Celsius în intervalul menționat de lege. Singurele declarații recente despre caloriferele bucureștenilor ce ar trebui să fie calde la această oră sunt ale primarului general ales, Nicușor Dan, care a spus că nu a promis în campanie că va rezolva instant problema apei calde și a căldurii. În continuare, sunt avarii majore în Capitală, iar bucureștenii nu au apă caldă, cu atât mai puțin căldură, un subiect despre care nu se vorbește, în ciuda legislației în vigoare. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro