SUA, de la agonie la extaz. Medicul Vasi Rădulescu: Godină ar zice că polițiștii au dreptate
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vasi Rădulescu / Foto Facebook
Vasi Rădulescu / Foto Facebook
Medicul și scriitorul Vasi Rădulescu a reacționat în contextul protestelor din Statele Unite, după moartea lui George Floyd. 

„SUA, de la agonie la extaz.

Nu e primul caz de brutalitate a polițiștilor împotriva oamenilor de culoare. Au fost nenumărate, ce s-a întâmplat cu George Floyd e pur și simplu strigător la cer. Orice asemenea gest trebuie condamnat și noi, ca umanitate, nu trebuie să mai permitem așa ceva, nici brutalitate, nici discriminare. Toate protestele sunt perfect justificate și, din păcate, nimic nu-l mai aduce la viață pe acel bărbat care implora să fie lăsat să respire. Godină ar zice că polițiștii au dreptate, e-n codul lor să rupă uși și vertebre, dar, la naiba, uitați-vă la clipul acela, omul voia să găsească doar o poziție ca să tragă un pic de aer și acel nemernic cu uniformă nu-l lăsa. Nu mai putem tolera nimic similar.

O altă parte a populației s-a extaziat cu lansarea SpaceX și NASA. Minunată. Bravo. Inspiră milioane de copii. Deschide drumuri extraordinare. Dar nu uitați, fraților, că visați la spațiu și vă bateți joc de Pământ”, a scris, duminică, medicul Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel