Studii Vlad Voiculescu. Cîmpeanu cere conducerii CNRED „să risipească semnele de întrebare”
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 14 feb, 21:01
Studii Vlad Voiculescu. Cîmpeanu cere conducerii CNRED „să risipească semnele de întrebare”
Ministrul Sorin Cîmpeanu i-a cerut directorului Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor să facă declarații publice cu privire la demersul CNRED în cazul echivalării diplomei lui Vlad Voiculescu. 

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, duminică seară, la Antena3, dacă există probleme la diplomele de studii făcute publice de ministrul Sănătății Vlad Voiculescu. 

Sorin Cîmpeanu a răspuns că „eu știu că avem un Centru Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor care este profesionist și care, până acum, nu a greșit. Au o experiență foarte bogată și sunt convins că acea echivalare a fost făcută pe baza unor argumente foarte solide.”

De asemenea, Sorin Cîmpeanu a cerut conducerii Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor „să risipească aceste semne de întrebare.”

Pentru a nu face o afirmație fără acoperire, o s-o rog pe colega mea care conduce acel centru să dea aceste explicații lămuritoare publice. Sunt absolut convins că totul este în regulă. O s-o rog să explice, să dea detalii, să risipească aceste semne de întrebare cu privire la demersul Centrului Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor.”, a mai spus ministrul Sorin Cîmpeanu la Antena3. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro