Studenți de la ASE, la Berlin, în căutarea unor noi perspective de business intelligence
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Excursie de studiu, la Berlin. Facultatea de Administrare a Afacerilor cu Predare în Limbi Străine (FABIZ-ASE) în contextul unor noi provocări.

Sub coordonarea conf. univ. dr. Mireille Rădoi, studenții de la MBI au participat la un program de învățare dinamic, într-o excursie de 7 zile la diferite instituții și parteneri relevanți, precum Konrad-Adenauer-Stiftung, PricewaterhouseCoopers GmbH, Ambasada României la Berlin, ZEKI (Centrul pentru Inteligență Artificială Tangibilă și Digitalizare), administrația Senatului pentru Afaceri Interne și Parlamentul.

„Obiectivele acestei inițiative, sunt dezvoltarea unei înțelegeri profunde și cuprinzătoare a sistemelor de informații naționale și internaționale, și dobândirea de perspective asupra relației dintre sistemele de informații și actul de guvernare și control.

Este al doilea an în care Programul de Master al Facultății de Administrare a Afacerilor cu Predare în Limbi Străine (FABIZ-ASE), Programul de Business Intelligence, călătorește la Berlin într-o excursie de studiu pentru a învăța și descoperi mai mult despre contextul politic actual din Germania, despre modelele culturale și perspectivele acestora, despre provocările din mediul politic și economic și despre peisajul de securitate.

În cadrul întâlnirilor organizate, studenții de la MBI au avut oportunitatea de a interacționa cu instituții și profesioniști cheie și au obținut perspective ample asupra contextului politic, înțelegând adevăratele amenințări ale extremismului și strategia de securitate pe termen lung a Germaniei și a Europei în general. În contextul războiului, având în vedere conflictul în desfășurare din Ucraina, au avut loc multe discuții interesante despre modul în care Germania acționează pentru a-și proteja securitatea, populația și strategia pe termen lung.

Întâlnirile s-au realizat cu sprijinul partenerilor noștri de la Konrad-Adenauer-Stiftung, inclusiv Mihai Marc în calitate de Coordonator de Proiect și Katja Plate, Director de Program pe Țară, studenții noștri și-au început călătoria de învățare la Academia KAS. ” arată un comunicat al ASE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel