Studentă găsită moartă în cămin. Directorul Ambulanţei private, reacţie: Fata a fost consultată. Avem foaia semnată de ea
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 27 mai 2020 / 12:16
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ
O studentă din Timişoara a fost găsită moartă în camera de cămin. Directorul serviciului de ambulanţă privată spune că personalul medical ar fi consultat-o pe tânără, negând astfel acuzaţiile celor care spun că medicii ar fi bătut la uşă şi apoi ar fi plecat. 

"Noi am fost solicitaţi pentru a face un consult unei persoane. Prima dată a fost adresa greşită, după care s-au coordonat cu cei de la 112 şi au găsit adresa corectă. Au mers la cămin, au găsit persoana respectivă, doctoriţa de gardă i-a făcut un consult şi i-a administrat un tratament. Fiind singură în cameră, medicul i-a spus că ar trebui chemată o ambulanţă care să o transporte la urgenţe. Situaţia nu impunea, dar s-a gândit că fiind singură în cameră şi nevorbind limba română ar fi util. Noi avem foaia de control medical semnată de pacient. Ambulanţele sunt dotate cu GPS, apare locaţia", a declarat Vasile Raţ, directorul serviciului de ambulanţă privată, pentru Antena 3. 

VEZI ŞI Studentă găsită moartă în cămin. Ambulanțierii au bătut la ușă și au plecat

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro