Stroe: Mitingurile, monitorizate. Organizatorii să respecte legea
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
stroe
stroe

Ministrul Radu Stroe a spus, luni, într-o videoconferință cu prefecții, că trebuie monitorizate mitingurile și că nu va mai fi acceptată încălcarea legii, precum blocarea drumurilor. 

Ministrul a transmis Jandarmeriei și prefecților că trebuie monitorizate mitingurile- "Mă refer la cele autorizate şi traseele parcurse în astfel de situaţii, astfel încât să diminuăm imaginea, pe bună dreptate negativă, în legătură cu faptul că nu am aplicat legea până capăt. Rămân totuşi ferm pe ideea pe care şi prim-ministrul a expimat-o, şi anume aceea că vom încerca să nu se ajungă la conflicte între cetăţeni şi reprezentanţii instituţiilor statului", a spus Radu Stroe, scrie Mediafax.

El a adăugat: "Organizatorii mitingurilor vor trebui să înţeleagă faptul că trebuie să respecte legea. De voie şi, dacă va fi cazul, de nevoie".

Ministrul Afacerilor Interne a precizat că "Noi vom avea astăzi o şedinţă de comandament la nivelul MAI pe această temă, dar am vrut doar să încunoştiinţez prefecţii, şefii poliţiilor judeţene şi şefii inspectoratelor de jandarmi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel